Tips & gode råd, om alt det du skal huske når du skal designe din nye modulsofa

Design din egen sofa - Sit'n Sleep

Det kan være lidt af et puslespil at finde den rigtige sofa, men med en modulsofa er det nemt at få brikkerne til at falde på plads. Man sammensætter den nemlig selv, så den passer til lige netop dig og din families behov og selvfølgelig den øvrige boligindretning.

Sofaen er hjertet i stuen. Den er det første sted vi søger hen, når vi skal slappe af eller hygge os sammen, eller når vi vil være lidt alene med en god bog. Derfor er det vigtigt at tænke i personlige behov og ønsker, når man skal købe ny sofa.

Modulsofaer har mange muligheder. En af de store udfordringer for mange sofa-købere er, at rummene i mange huse og lejligheder er blevet meget store i takt med, at vi river væggene ned. Det kan en modulsofa være med til at afbalancere. Vi har brug for at indrette os med nogle små pauser, og her kan sofaen være med til at fungere som en lille salon, hvor man kan sidde og snakke, læse eller se fjernsyn.  

Vælg sofa efter livssituationen. Alder og familiesituationen har også indflydelse på hvilken sofa man i givet fald vælger. Er der kamp om siddepladserne fredag aften foran X-faktor, kan det være en god idé at vælge en stor flyder, hvor der er plads til hele familien - og måske også en lille hund eller kat. Her skal farve og materiale også kunne tåle lidt af hvert. Som ældre får mange sværere ved at rejse sig, og så bør man tænke lidt på, hvor høj sofaen er.

Sit'n Sleep - design by you

 

Prøv at designe din egen sofa med et af vores tegneprogrammer. Her kan du lege med form og farver, ja selv armlænet kan du selv vælge til din nye modulsofa.

Vi har fire forskellige modulsystemer, som alle kan bygges i et utal af forskellige kombinationer. Her bestemmer du helt selv, siddekomfort, ben, læder/stof, armlæn og selvfølgelig hvilke moduler der skal indgå i din nye sofa!

 

Ucreate modulsofa

Multibyg modulsofa

Palma modulsofa

Verona modulsofa

 

Design din egen modulsofa

Sådan vælger du den perfekte sofa

 

Husk at forene de faktiske behov og drømmen. Børn og hvide sofaer passer ikke sammen.

Tænk over hvilke ben sofaen har, så de passer til de øvrige møbler.

Vælg et materiale, f.eks. mikrofiber stof eller læder, hvor eventuelle pletter nemt kan fjernes.

Husk tæppet under sofa-arrangementet skal være rigeligt stort, så sofa- og bordben ikke tipper ud over.

Står sofaen midt i rummet, så stil eventuelt et konsolbord i samme højde bag ryggen af sofaen, hvor der kan være plads til bøger eller en lampe.